Ansiktsbehandlinger
Vi har et vell av ansiktsbehandlinger fra høyt anerkjente leverandører. Du kan velge mellom det helt enkle, til de avanserte og helt opp til behandlingene basert på moderne høyteknologi. Vi har også egne behandlinger for øyenpartiet.

For deg med liten tid tilbyr vi korte lunsjbehandlinger. Setter du av mer tid spesialsyr vi behandlingen for deg. Det er din frihet å velge den tiden du vil sette av; det er vår oppgave som fagutdannede terapeuter å veilede deg.

For nærmere oversikt; se prislisten med vår rikholdige meny.

Og glem ikke; vi er der for å veilede deg; uansett hva ditt ønske/behov måtte være.

Vi tar ditt ansikt på alvor.
Foto: Thalgo
Foto: Thalgo

Her er et lite utdrag av våre behandlinger:

Klassisk Ansiktsbehandling (90 min.)
 Med produkter tilpasset din hud får du dyprens, nærende ingredienser, massasje av ansikt og nakke, ansiktsmaske. Passer for alle!

Dyprens (45 min.)
Har du litt uren hud eller acne problemer er dette behandlingen for deg. Her legger vi stor vekt på fjerning av urenheter. En behandling som gjerne kan tas 1g.pr. uke i en periode.

Spesialmasker (90 min.)
Gi huden din det beste. Dette er en utvidet hudpleiebehandling med en mer avansert ansiktsmaske. Finnes i flere priskategorier, alt etter hva huden din trenger. Passer for alle. Spesialbehandlinger er dyptgående og spesialtilpassede behandlinger. Det anbefales å komme til en klassisk ansiktsbehandling først, slik at terapeuten lettere kan velge ut den riktige behandlingen for din hud.

Excuviance Fruktsyrebehandling (30min.)
Det beste mot hudproblemer og fornyelse av huden. Best resultat oppnås ved å ta behandlinger som en kur, 1g.pr.uke. Ved kur på 8 behandlinger er siste behandling gratis.

Mini-lift - Oppstrammende ansiktsbehandling (60 min.)
Mini-lift er et kosmetisk ansiktsløft, som skal være en av de mest effektive ”face lift” på markedet.
Gir ny glød til trett og grå hud, øker sirkulasjonen, dyprenser og strammer opp. For optimalt resultat anbefales kur på 8 behandlinger med minimum 1 behandling pr. uke som etterfølges av jevnlige oppfølgingstimer.

Madonna Oksygenbehandling (ca. 60 min.)
Intraceuticals oksygenbehandling med 95 % ren oksygen som reduserer rynker uten nåler eller smerter. Vi lanserer den såkalte Madonna behandlingen som er en helt ny og unik behandlingsform som i løpet av 6 uker reduserer linjer og rynker merkbart. Dette er en behandling for ALLE som vil gi huden optimalt med fuktighet, forebygge aldring og redusere rynker og linjer umiddelbart. Behandlingen markerer kinnbeina, løfter øyenbrynene og forstørrer leppene. Vi anbefaler en behandling i uka i 6 uker for det optimale resultatet og dette oppfølges av vedlikeholdsbehandlinger hver 4 - 6 uke. ANBEFALES!

Øyebehandling (30 min.)
Om du sliter med poser under øynene kan du prøve vår drenerende øyebehandling. Ønsker du å forebygge rynker, eller forbedre tørrhetsrynker, er dette behandlingen for deg!


   
   Del på: