Kroppsbehandlinger
Vi har flere forskjellige kroppsbehandlinger, tilpasset ethvert behov og ønske. Er du ute etter velbehag, etter slanking, etter cellulitt
bekjempelse, ekstra fuktighet, vi plukker den behandling som passer for deg.


Bodypeeling (30 min.)

Med peeling fjerner vi alle døde hudceller på kroppen. Dette gir en jevnere hudfarge og gir huden ny glød. Når de døde hudcellene endelig er fjernet påføres bodylotion som bygger opp fuktighetsnivået i huden. Ideell både før og etter soling for å ta godt vare på huden.

Body Mask (45 min.)

Huden blir påført en maske som dekkes av spesialfolie og varmeteppe slik at du har en behagelig stund her hos oss. Mens masken virker gir vi deg en liten hodebunnsmassasje. Kroppsinnpakningen tilpasses dine behov. Kan være utrensende, avslappende, oppkvikkende og/eller fuktgivende.
 
Avslappende Ryggbehandling (90 min.)

Peeling, grønn leire maske, fot- og ryggmassasje.
 
Utrensende Acne behandling (90 min.)
 
En behandling for ryggen med rens, peeling, m/grønn leire maske, damp m/utklemming, avsluttes med krem.
                                                                                                
Frigi Alge Omslag

Beste vanndrivende behandling for hovne bein.
Samt intensiv cellulitthandling. Kalde omslag med sjø alger påføres problem områdene.
 
Thalgo Slim & Sculpt

En oppstrammende og slankende massasje teknikk. En massasje som strammer opp hudvevet og hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffene. Behandlingen skreddersys etter dine behov og bør avsluttes med masker som både virker oppstrammende og slankende for den optimale effekten.
 
Thalgo MMA (mikroniserte marine alge) Omslag

Varme omslag med mikroniserte sjø alger. Avgiftende, slankende, cellulite bekjempende, muskelavslappende, med mye mer. ANBEFALES
 
Babor Anti-Cellulite Behandling - Body Wrap (75 min.)

Stramme bandasjer m/alger som skiller ut avfallsstoff fra kroppen og strammer opp hudvevet. Bl.a. fin mot cellulite, solstresset og uren hud. Også kjempebra å kombinere med slanking. For optimalt resultat anbefales en kur på 10 behandlinger med 2 behandlinger i uken. Ved kur på 10 behandlinger er siste behandling gratis.
 
Babor Aroma Body Treatment (90 min.)

En intensiv saltpeeling av hele kroppen, og påfølgende hel kroppsmassasje med aromatiske oljer. Både pleiende for huden og avstressende for muskulaturen.
 
Babor Regenerating Milk Pack (90 min.)
 
Denne behandlingen pleier huden før sommersolen. Behandlingen gir fuktighet, og huden blir myk og smidig.
Foto: Gjesdalbuen
Foto: Gjesdalbuen
Linda Bærheim - en av våre hudpleiere


   
   Del på: